fbpx

”Lupii galbeni” au revenit la antrenamente. Ora şi data jocului cu CSC Şelimbăr

”Lupii galbeni” au revenit la antrenamente. Ora şi data jocului cu CSC Şelimbăr

Image
Image

Jucătorii Petrolului au reluat pregătirile după cele câteva zile libere acordate de antrenorul Nicolae Constantin

 Petroliștii s-au întors la antrenamente după ce au beneficiat de o mini-vacanță de trei zile începând pregătirile pentru următoarele jocuri oficiale. Elevii lui Nicolae Constantin vor reveni repede pe teren, la jumătatea săptămânii viitoare, când vor debuta în ediția 2022-2023 a Cupei României Betano.

CSC 1599 Șelimbăr vs FC Petrolul, miercuri, 28 septembrie, ora 18.45

 Astfel, partida CSC 1599 Șelimbăr – FC Petrolul Ploiești, din faza play-off a Cupei României, a fost programată să se desfășoare miercuri, 28 septembrie, de la ora 18.45, fiind televizată. Rămâne de stabilit și locul de disputare al întâlnirii, atâta vreme cât stadionul din Râmnicu Vâlcea, cel pe care formația din Șelimbăr și-a organizat, în acest sezon, partidele considerate „acasă”, nu dispune de instalație de nocturnă, fiind nevoie, așadar, de găsirea unei alte variante.

Apoi, la trei zile distanță de la meciul cu CSC Șelimbăr, „lupii” vor da piept cu campioana en-titre, CFR Cluj, în etapa a 12-a din Superliga. Întâlnirea se va juca sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 21.30, dar și în această situație există necunoscuta arenei care o va găzdui, pentru că oficialii clujeni au anunțat lucrări ample, în această perioadă, la gazonul din „Gruia”, stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” fiind, așadar, indisponibil.

Primul antrenament s-a desfășurat într-un efectiv relativ redus, în condițiile în care Țicu și Bratu sunt plecați la naționalele „U21” și „U20”, Meijers și Vîlceanu au fost învoiți, iar Tamaș a fost menajat, fundașul central resimțind urmele duelurilor purtate cu adversarii săi în ultimele partide.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.