Image

CS Blejoi-CSO Plopeni 1-2. Penalty-ul lui Dima, repriza lui Raul Bucur

Bucur CSO Plopeni
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Derbiul prahovean dintre fostul lider, CS Blejoi, și CSO Plopeni, a atras toate privirile.

Cele două reprezentante ale Prahovei care s-au bătut, în vară, pentru promovarea în eșalonul secund s-au revăzut, la Blejoi, într-un context special. Formația gazdă era lider, la ora confruntării, în timp ce plopenarii antrenați de Daniel Dumitrache și Pompiliu Stoica se aflau într-o situație delicată în clasament, pe penultima poziție a ierarhiei. Meciul dintre cele două formații a avut două reprize diametral opuse. CS Blejoi a deschis scorul, prin Brăilă (27), și a fost aproape de a majora diferența în minutul 43 când Dima a irosit, în dreptul gazdelor, o lovitură de la 11 metri! Actul secund a aparținut plopenarilor și l-a scos în prim plan pe Raul Bucur. Atacantul oaspeților a restabilit egalitatea pentru CSO Plopeni cu o lovitură de cap,  realizare rar de găsit în seria reușitelor acestuia, la orice nivel, și a scos, mai apoi, pe final de meci, în minutul 83, lovitura de la 11 concretizată de Mădălin Răileanu în contul victoriei plopenare. CS Blejoi a pierdut, după acest eșec, fotoliul de lider, în timp ce plopenarii respiră, în sfâșit, mai sacadat după alte trei puncte culese în deplasare.

CS Blejoi – CSO Plopeni 1-2 (1-0)

Marcatori: Brăilă (27)/Bucur (51), Raileanu ( 83– 11 m)

CS Blejoi: Bălănică - Drăgoi, Pătraşcu, Costache, 46 Ghinea - I. Şerban (90 Popenciu), Dima - Dr. Mănescu (60 Tolea), A. Dinu (60 Răducea), Brăilă (76 Ionescu)– Bălaşa (60 Tudor). Antrenor: Răzvan Vlad

CSO Plopeni: Duţă – Lobonţ, Rusu, Alecsandru, Al. Vlad – C. Vlad, Rudaru (75 Simionescu), Răileanu, Bucur (88 Al. Giuroiu) – C. Lazăr, Paun (63 V. Oprea). Antrenor: Daniel Dumitrache.

Cartonaşe galbene: A. Dinu (44), Dima (85), Ghinea (90)/Rudaru (17), Păun (60), Lobonţ (80), C. Vlad (88).

Arbitri: Dragoş Pȋrȋu (Curtea de Argeş) – Alexandru Iftime şi Ioan-Alexandru Negru (ambii din Buftea).

Observator de arbitri: Speranţa Popescu (Bucureşti). Delegat de joc: Roxana Berceanu (Bucureşti)

 

 

Image
Image