Grigore pentru Cluj. Petrolul joacă duminică cu Universitatea

Grigore pentru Cluj. Petrolul joacă duminică cu Universitatea

Ultima partidă din cadrul etapei a XX-a din eşalonul secund a adus o remiză albă în confruntarea dintre FC Universitatea Craiova şi Farul. Cele două echipe continuă lupta până la capăt pentru a obţine prezenţa în play-off. Toată etapa care urmează, a 21-a, se va disputa duminică, de la ora 15.00. Petrolul merge la Cluj, pentru disputa cu Universitatea, cu Octavian Grigore pe banca tehnică. Pentru pregătirea jocului de la Cluj, Octavian Grigore va fi ajutat de către un colectiv tehnic alcătuit din Ciprian Pura, Gheorghe Liliac și Cătălin Grigore, preparator fizic fiind Lucian Nedelcu.

„Vreau să arătăm că suntem o echipă bună și că putem câștiga la Cluj. Acesta este obiectivul nostru pentru acest joc, indiferent de locul pe care îl ocupăm în acest moment în clasament”, a declarat Octavian Grigore, cel care și-a petrecut întreaga carieră de fotbalist în culorile “Lupilor Galbeni”.

În perioada următoare, conducerea clubului va analiza opțiunile pentru numirea unui antrenor care să conducă echipa începând din partea a doua a sezonului.

 Partida dintre Universitatea Cluj și FC Petrolul Ploiești se va disputa duminică, 28 martie, de la ora 15.00, pe Cluj Arena.

Image
Image
Image