Israel - România, meci decisiv, astăzi, pentru calificarea la EURO 2024

Israel - România, meci decisiv, astăzi, pentru calificarea la EURO 2024
Meciul Israel - România, penultimul din grupa de calificare la EURO 2024, se va desfășura în această seară, de la ora 21.45, la Budapesta (Foto: uefa.com)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Meciul Israel - România, penultimul din grupa de calificare la EURO 2024, se va desfășura în această seară, de la ora 21.45. Cu un egal, naționala de fotbal a României ar avea garantată calificarea la Campionatul European de anul viitor.

Din cauza războiului, partida cu România, teoretic considerată pe teren propriu pentru Israel, se va disputa la Budapesta.

Meciul este programat în această seară, de la ora 21.45, și va fi televizat de Prima TV.

Meciul Israel - România ar putea fi decisiv pentru calificarea la EURO 2024

După opt etape scurse din preliminarii, România este pe locul al doilea în grupa I, la egalitate de puncte cu Elveția și cu 4 peste Israel. Tricolorii au 16 puncte, iar cu o victorie sau chiar un egal diseară și-ar asigura matematic calificarea înainte de ultima etapă. 

În scenariul nedorit al unei înfrângeri, tricolorii ar intra cu 16 puncte în ultima etapă, când întâlnesc Elveția acasă, în timp ce Israel ar face 15, iar în ultima rundă va avea un meci relativ ușor, urmând să întâlnească Andorra în deplasare, pe 21 noiembrie.

Proaspăt revenită pe primul loc al grupei după egalul cu Israel, Elveția joacă tot astăzi, acasă, contra Kosovo.

Primele două echipe din grupa de preliminarii se califică la Campionatul European, care va avea loc în vara anului viitor, în Germania.

Image