fbpx

Ora primului amical. Petrolul joacă în Turcia cu Dinamo- Auto Tiraspol

Ora primului amical. Petrolul joacă în Turcia cu Dinamo- Auto Tiraspol

Image
Image

Jucătorii Petrolului au intrat bine în meniul cantonamentului din Turcia

 A treia zi a cantonamentului de la Kartepe le-a adus din nou jucătorilor Petrolului porția de două antrenamente. Intensitatea, din punct de vedere fizic, începe, însă, să scadă, iar jucătorii au, tot mai mult, ocazia să lucreze cu mingea.

 „Eu pot să spun că am scăpat, am fost oricum popular, pentru că l-am lăsat pe Marin mai în față, l-am băgat la înaintare, cum se spune!”, a glumit Bărbulescu, cel care a tras concluziile acestei perioade.

„Băieții sunt ok, s-au pregătit și au trecut cu bine peste perioada cea mai grea. Am reușit să-i integrăm și pe cei care ni s-au alăturat pe parcurs și important este că nu există probleme de natură medicală”, a adăugat antrenorul petroliștilor. „Până acum am urmat planul pe care ni l-am făcut la începutul pregătirilor, am trecut prin toate etapele pe care le-am avut stabilite. De acum înainte se va lucra mai mult tactic, pentru că încep jocurile de pregătire, dar, evident, vom atinge, în paralel, componenta fizică, până aproape de începerea campionatului”, a conchis Bărbulescu (interviul integral poate fi urmărit pe FCP TV).

Astăzi, primul meci

Prima partidă de verificare a verii se va disputa astăzi în compania grupării Dinamo-Auto Tiraspol (Republica Moldova). Întâlnirea se va disputa la Kartepe, de la ora 17.00, aceeași și în România.

Apoi, până la finalul stagiului din Turcia, echipa lui Nicolae Constantin va mai susține trei jocuri amicale, cu Beykoz 1908 S. K. D. (25 iunie, Turcia), Al Markhiya SC Doha (27 iunie, Qatar) și Al Shamal SC (30 iunie, Qatar).

 Nicolae Constantin, interviu pentru o televiziune turcă

 Prezența Petrolului la Kartepe a stârnit interesul unei televiziuni locale, cea care și-a trimis o echipă de filmare la antrenamentul lupilor galbeni. Nicolae Constantin a vorbit pentru IHA TV despre planurile de viitor ale echipei, despre condițiile de pregătire, dar și despre legăturile dintre fotbalul românesc și cel din Turcia.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.