fbpx

Reunire cu amical pentru MFC Ploiești. Staff-ul Petrolului a onorat evenimentul

Reunire cu amical pentru MFC Ploiești. Staff-ul Petrolului a onorat evenimentul

Image
Image

Echipa de minifotbal MFC Ploiești s-a reunit la cocheta Baza Sportivă "La Mesteacăn ", sub comanda antrenorului Gabriel  Georgescu, în vederea pregătirii reluării campionatului în Liga A de Minifotbal.

Gruparea ploieșteană ocupă locul 3 cu 10 puncte acumulate din 12 posibile, dar cu un meci mai puțin față de locurile 1 si 2 ocupate de Ader (12 puncte), respectiv Top Valea Doftanei (10 puncte).

Galben-negrii au avut oaspeți de seamă la prima întâlnire din acest an, adversar fiind staff-ul echipei Petrolul Ploiești, ocupantă a locului 1 în Liga 2, cu șanse reale la promovarea în primul eșalon! Timp de 60 de minute, Nae Constantin, Claudiu Tudor, Costel Ilie, Laurențiu Marinescu, Cătălin Grigore și Bebe Zahiu au fost adversarii băieților de la MFC prezenți la reunire: Mihai Vanghele, Gabriel Năstase, Alexandru Crăciun, Alin Marcu, Vasile Cristian, Ivan Irinel și Dănuț Iancu. Gazdele au câștigat amicalul cu multe goluri, 12-10, cu prezența pe lista marcatorilor a lui Dănuț Iancu(x3), Alin Marcu(x2), Alexandru Crăciun si Vasile Cristian (x6). În contul Petrolului au marcat Nae Constantin, Costel Ilie(x3),  Claudiu Tudor(x5) si Laurențiu Marinescu.

Cu ocazia acestui meci amical MFC Ploiești și-a prezentat oficial echipamentul de joc marca Joma, imprimat cu logo-ul Veolia,  partenerul ambelor echipe, Petrolul Ploiești și MFC Ploiești, dar și cu numerele 3D de pe spatele tricourilor purtate de Iancu & Co, un design special, unic in minifotbalul prahovean.

În ceea ce privește lotul de jucatori de la MFC Ploiești acesta nu s-a modificat, omogenitatea fiind cuvântul de ordine in cadrul echipei care evoluează cam în aceeași formulă de 4 ani!

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.