Înfrângere pe podium. CSO Plopeni a pierdut primul loc după eșecul cu ACS SR Brașov

Înfrângere pe podium. CSO Plopeni a pierdut primul loc după eșecul cu ACS SR Brașov
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Cel mai așteptat joc al ultimei etape a turului de campionat în C5 a avut loc la Brașov

 Echipa suporterilor brașoveni, ACS SR, joacă, în acest sezon, un rol important în lupta pentru play-off în C5. Tocmai din aceste considerent meciul de pe teren propriu cu liderul întrecerii la momentul partidei, CSO Plopeni, era considerat, la unison, drept derby-ul etapei.

Gol Răchișan, succes brașovean

Un meci în general echilibrat s-a încheiat finalmente cu victoria la limită a ”stegarilor”. A fost un 1-0 în contul amfitrionilor asigurat de echipa brașoveană antrenată de Florin Dârvăreanu de golul lui Răchișan care avea să fie decisiv în economia rezultatului final. CSO Plopeni a părăsit, după acest eșec, primul loc în clasament în fața blejoienilor de la CS, în timp ce trupa brașoveană și-a consolidat poziția pe podiumul seriei.

Daniel Dumitrache: ”O neatenție care ne-a costat”

CSO Plopeni a pierdut, sub Tâmpa, pentru prima oară în acest sezon remarcabil petrecut de echipa prahoveană. ”O neatenție a noastră pe faza de apărare a decis soarta acestei dispute. Am condus ostilitățile în prima repriză, dar a venit acea neatenție decisivă în economia rezultatului final. Brașovenii au jucat tare, cu mult aplomb, reușind până la urmă să câștige. Au mai fost, în contul nostru, și alte amănunte care au contat dar care nu scuză, în niciun fel, eșecul de la Brașov”, a sintetizat partida cu ACS SR antrenorul prahovenilor, Daniel Dumitrache.

Dragoș Sandu: ”Perspective bune pentru play-off”

Din tăbara învingătorilor a vorbit tânărul mijlocaș Dragoș Sandu care a avut și cu acest prilej o evoluție apreciată. Unul dintre cei mai vechi oameni ai SR-ului, de cinci ani îmbrăcând tricoul galben-negru, Dragoș Sandu, 20 de ani, a precizat că ”am obținut un succes notabil în fața unui adversar puternic. Nu a fost deloc un meci ușor, tocmai de aceea victoria noastră este și mai apreciată. Fanii, admirabili și cu acest prilej, ne-au condus către victorie”, a punctat jucătorul brașovenilor.Dragoș Sandu pune repere importante pentru cariera sa următoare. ”Mi-ar plăcea să ajung să joc nu peste multă vreme în Italia sau Spania. Nu îmi displace nici campionatul Angliei. Pare, deocamdată, doar un vis, dar eu cred în el. Trebuie să muncesc, în primul rând, și vin, apoi, și satisfacțiile așteptate”, a încheiat echipierul ”stegarilor” aflat, deja, în vizorul unor formații din Italia care monitorizează evoluțiile promițătorului mijlocaș brașovean.       

 Urmărește pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

 

Image