Joi, 17 Octombrie 2019 10:09

Fluctuaţii în galben-albastru. Petrolul nu îşi stabilizează paşii

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Petrolul nu a putut gestiona cu un rezultat favorabil de care era nevoie o perioadă bună pe care o traversa echipa antrenată de Flavius Stoican. Meciul cu Rapid trebuia să certifice aspiraţiile de promovare ale Petrolului într-un sezon de eşalon secund mai puternic ca niciodată. Fără să dezamăgească, ca prestaţie generală, dar cu destule lacune în exprimare, cu precădere pe faza ofensivă, Petrolul a cedat un tempo important în lupta pentru şefie la capătul eşecului la limită, 0-1. Este clar, la acest moment, că ceva lipseşte Petrolului pentru a deveni, cu adevărat, şi pe gazon, cea mai autorizată pretendentă la accederea în primul eşalon competiţional. Timpul este scurt până la următoarea apariţie în campionat, în partida cu trupa lui Eric Lincar, Concordia Chiajna, care ar putea aduce lămurile necsare în tabăra grupării ploieştene.

Rapid București – FC Petrolul Ploiești 1-0 (0-0)

Stadion: Regie. Spectatori: 9.000. Marcator: B. Manole (80).

 

Rapid: Tătaru – I. Voicu (cpt), Manole, Mallo, Goge – Jorza (46 Cârstocea), Piriz, Djuric (71 Roskopf) – Sefer, Labeau, Al. Dulca (46 Hlistei). Antrenor: Daniel Pancu

 FC Petrolul: Avram – Bărboianu, Olaru, Manolache, Țicu – Al. Munteanu (63 Deac), Cioinac, Mihăescu, Zaharia (82 Gnabouyou) – Arnăutu (73 Blănaru), Younes (cpt). Antrnenor: Flavius Stoican.

Au arbitrat: Horia Gabriel Mladinovici (București) – Raul Constantin Ghiciulescu (Lugoj) și Florian Alexandru Vișan (Galați).

Observatori FRF: Bogdan Zanfirescu (Botoșani) și Mihai Andrieș (București).

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.