Accident în zona sensului giratoriu în apropierea sensului giratoriu suspendat de lângă Ploiești. Aproape 60 de persoane implicate

Un autobuz cu 41 de persoane, un microbuz cu 14 persoane și un autoturism cu doi ocupanți au fost implicate, vineri seară, într-un accident rutier petrecut în zona sensului giratoriu suspendat aflat la ieșirea din Ploiești spre Păulești, a anunțat ISU Prahova, pompierii acționând la fața locului ucu o autospecială de lucru cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță Smurd.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 18.30, la baza sensului giratoriu suspendat, informează IJP Prahova, menționând că, în zonă, traficul este restricționat pe sensul Blejoi - DN 1.

Doi bărbați care se aflau în microbuz au fost răniți. Victimele, care prezentau traumatism la gleznă, respectiv traumatism  toracic, au fost transportate la spital.

Celelalte persoane implicate au refuzat să meargă la spital.

IJP Prahova a anunțat, după primele cercetări la fața locului, că autobuzul ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care ar fi frânat brusc în fața sa și pe care l-ar fi proiectat pe contrasens, într-un microbuz.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image
Image
Image