Femeie găsită moartă în parcul de lângă Gara de Sud din Ploiești

Femeie găsită moartă în parcul de lângă Gara de Sud din Ploiești
O femeie a fost găsită moartă, în condiții misterioase, sâmbătă dimineață, în parcul de lângă Gara de Sud din Ploiești, aproape de stația de la capătul de linie al traseului 101 (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O femeie a fost găsită moartă, în condiții misterioase, în parcul din dreptul Pieței 1 Decembrie 1918 din Ploiești, lângă Gara de Sud. Descoperirea macabră a fost realizată sâmbătă dimineață.

Trecătorii au sunat la numărul de urgență 112, după ce au văzut că o femeie este căzută, fără să mai miște, în parc, lângă stația de tramvai de la capătul traseului 101.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat că femeia era decedată. Încă nu au fost stabilite motivele decesului.

Victima avea 71 de ani, a mai anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, într-un comunicat transmis sâmbătă.

Femeie găsită moartă, sâmbătă dimineață, într-un parc din Ploiești

„În cursul dimineții de 18 noiembrie a.c., în jurul orei 06.00 polițiștii Secției nr. 4 de Poliție Ploiești, au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că în parcul din zona stației de tramvai, de pe strada Piața 1 Decembrie 1918, s-ar afla o persoană, în vârstă, posibil decedată. Polițiștii deplasați la fața locului, au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificată o femeie, de 71 de ani, decedată. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei morții”, se detaliază în comunicatul transmis de IPJ Prahova.

Image