Plângere penală după moartea lui Florian Walter. Fiul omului de afaceri acuză că acesta ar fi fost diagnosticat greșit

Fiul lui Florian Walter a depus luni o plângere penală, a anunțat Antena 3 în cursul zilei de luni, la nici 24 de ore de la decesul omului de afaceri. Potrivit sursei citate fiul lui Walter îi acuză pe medici că l-ar fi diagnosticat greșit pe omul de afaceri și dezvăluie că fostul patron al Petrolului ar fi primit, recent, amenințări cu moartea.

În plângere se arată că acesta poate să pună la dispoziția organelor de anchetă numele persoanelor suspecte de la care Florian Walter a primit amenințări cu moartea pentru ca aceștia să fie audiați și să fie audiate și persoanele cu care acesta a interacționat înainte de producerea infarctului. 

Antena 3 mai anunță că, în plângere, familia omului de afaceri acuză că acesta ar fi fost diagnosticat greșit cu atac vascular cerebral și apoi, când a fost transferat la Floreasca, s-a constatat că avea infarct și rupere de diafragmă de aortă. Mai mult decât atât, se solicită ca, prin ordonanța procurorului, să asiste un expert la efectuarea necropsiei și se cere o probă toxicologică care să fie realizată tot la IML. 

Fostul patron al Petrolului a murit, duminică seară, la Spitalul Floreasca, unde joi seară fusese internat în stare critică, în urma unui accident vascular cerebral masiv.

Florian Walter avea 56 de ani.

Citiți și:  Omul de afaceri Florian Walter a murit

 

Image
Image
Image