Ploieșteancă de 50 de ani reținută pentru tâlhărie. Femeia ar fi agresat un agent de pază, încercând să fugă cu lucrurile furate

tâlhărie agent de pază ploiești
Foto cu caracter ilustrativ
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii Secției nr.4 Ploiești au efectuat, luni dimineață, două percheziții la domiciliul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiu, bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. Aceasta este bănuită că, acum aproape două săptămâni, ar fi sustras mai multe bunuri vestimentare, agresând un agent de pază, la plecarea din centrul comercial.

"La data de 6 septembrie a.c., persoana bănuită ar fi sustras mai multe articole vestimentare din incinta unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploiești. 

La ieșirea din societatea comercială, existând suspiciunea că ar fi sustras articole vestimentare, la momentul opririi în vederea verificării bagajului de către agentul de pază, aceasta l-ar fi agresat, reușind să plece cu bunurile în cauză. 

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum și articolele vestimentare sustrase din magazin, femeia în cauză fiind condusă la sediul poliției în vederea audierii. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive", a informat IJP Prahova. 

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești, iar în cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

 

Image