fbpx

Sancţiuni pentru transportatorii ilegali de călători. Peste 4.400 de autovehicule au fost controlate de Poliţia Prahova

Image
Image

Poliţia Prahova derulează, de la începutul lunii august, o campanie amplă concentrată pe aşa-zişii transportatori piraţi. În mai puţin de trei săptămâni, au fost oprite în trafic aproape 4.500 de autovehicule şi au fost aplicate mai multe sancţiuni, care au mers până la imobilizarea maşinilor şi retragerea certificatelor de înmatriculare.

Verificările au fost solicitate de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, într-o campanie împotriva celor care fac curse ilegale de călători. De altfel, într-o videoconferinţă cu prefecţii derulată luni, ministrul Mihai Fifor a reluat tema, solicitându-le şefilor inspectoratelor de Poliţie toleranţă zero faţa de aşa-zişii piraţi. "Le transmit din nou inspectorilor generali: maximă atenţie şi nu avem niciun fel de toleranţă faţă de cei care desfăşoară transport ilegal de persoane!", a transmis ministrul de Interne, amintind că a mai avut recent discuţii pe această temă cu şefii din Poliţie.

În Prahova, de la începutul lunii, au fost opriţi în trafic aproape 4.500 de transportatori, a anunţat prefectul judeţului, Mădălina Lupea. "De la 1 august noi desfăşurăm activităţi susţinute. Au fost oprite în trafic 4.461 de autovehicule şi au fost aplicate 25 de sancţiuni, însemnând şi imobilizarea autovehiculelor şi retragerea certificatelor de înmatriculare", a precizat prefectul Mădălina Lupea.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.