Tânără înjunghiată aseară de soț, pe o stradă din Comarnic. Bărbatul a fost găsit spânzurat, câteva ore mai târziu

Conflict conjugal cu deznodământ șocant, în Prahova. Poliția a anunțat că marți seară, în jurul orei 22.20, un apel la 112 semnala faptul că o femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Comarnic. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită de echipajul care s-a deplasat la fața locului cu multe leziuni la nivelul corpului.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, aceasta a fost preluată cu o plagă înjunghiată în regiunea gâtului, cu sângerare remisă, două plăgi înjunghiate în coapsa stângă, cu sângerare remisă, o plagă înjunghiată coapsa dreaptă, cu sângerare remisă, și palmar bilateral, fără sângerare, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

IJP Prahova a anunțat că, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între victimă și soțul ei, iar conflictul a degenerat. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit miercuri dimineață, pe raza localității Secăria, a mai anunțat Poliția. Acesta se spânzurase.

În cauză se efectuează, în prezent, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.

 

Image
Image
Image
Image