fbpx

Tânără înjunghiată aseară de soț, pe o stradă din Comarnic. Bărbatul a fost găsit spânzurat, câteva ore mai târziu

Image
Image

Conflict conjugal cu deznodământ șocant, în Prahova. Poliția a anunțat că marți seară, în jurul orei 22.20, un apel la 112 semnala faptul că o femeie a fost înjunghiată pe o stradă din Comarnic. Victima, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită de echipajul care s-a deplasat la fața locului cu multe leziuni la nivelul corpului.

Potrivit medicilor de la Ambulanță, aceasta a fost preluată cu o plagă înjunghiată în regiunea gâtului, cu sângerare remisă, două plăgi înjunghiate în coapsa stângă, cu sângerare remisă, o plagă înjunghiată coapsa dreaptă, cu sângerare remisă, și palmar bilateral, fără sângerare, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

IJP Prahova a anunțat că, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc pe fondul unor neînțelegeri conjugale între victimă și soțul ei, iar conflictul a degenerat. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost găsit miercuri dimineață, pe raza localității Secăria, a mai anunțat Poliția. Acesta se spânzurase.

În cauză se efectuează, în prezent, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și ucidere din culpă.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.