fbpx

Un prahovean dispărut de mai multe zile a fost găsit de polițiștii din Plopeni și de jandarmi cu ajutorul imaginilor de pe camerele de supraveghere

Image
Image

Un bărbat de 68 e ani, din comuna prahoveană Dumbrăvești, dat dispărut vineri, pe 16 august, a fost găsit luni după-amiază de polițiștii din Plopeni, în urma unei acțiuni derulate în colaborare cu jandarmii din cadrul IJJ Prahova.

Apropiații au alertat autoritățile vinerea trecută cu privire la dispariția bărbatului care plecase de acasă în cursul după-amiezii, fără a mai reveni apoi la domiciliu.

Oamenii legii au lansat, zilele trecute, și un apel public, oferind semnalmentele persoanei dispărute și cerând ajutorul cetățenilor, pentru găsirea acesteia.

Până la urmă, de mare ajutor le-au fost imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în comuna din care a dispărut bărbatul. "În urma activităților de căutare desfășurate de polițiștii din Plopeni, în colaborare cu jandarmii din cadrul IJJ Prahova, implicați in această misiune, astăzi (luni - n.r.), în jurul orelor 14:00, s-a reușit identificarea bărbatului dispărut. Acesta a fost găsit pe raza comunei Dumbrăvești, într-o zonă greu accesibilă (râpă), cu vegetație abundentă, la circa 60 de metri de un drum pietruit. Activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Primăriei Dumbrăvești, care a pus la dispoziția polițiștilor, în timp util, înregistrările video surprinse de camerele amplasate pe raza comunei. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații medicale", a detaliat IJP Prahova.

Sursa foto: IJP Prahova

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.