Imaginile tulburătoare de dinaintea unei tragedii: Un tată și-a ucis copilul de numai cinci ani, suspect de coronavirus

Imaginile tulburătoare de dinaintea unei tragedii: Un tată și-a ucis copilul de numai cinci ani, suspect de coronavirus

Crima fotbalistului Cevher Toktaş (32 de ani), care și-a ucis fiul în vârstă de numai 5 ani, ocupă spații importante atât în presa internațională, cât și în cea turcă.

Potrivit digisport.ro, Toktaş, jucător în ligile regionale din Turcia, și-a asfixiat copilul, care avea febră, tușea de două săptămâni și era suspect de coronavirus. ”Scuza” lui Cehver? Una care l-a transformat într-un monstru, în ochii tuturor.
"Niciodată nu l-am iubit, de când s-a născut. Nu ştiu de ce. Singurul motiv pentru care l-am omorât este acesta, pur şi simplu nu-l iubeam şi nu l-am vrut. Nu am nicio problemă psihică", le-a spus fotbalistul polițiștilor.

În ultimele ore, au ieșit la iveală imagini tulburătoare. Asasinul se plimbă relaxat alături de fiul său, într-o filmare despre care presa din Turcia, citată de publicația Ole, afirmă că ar fi fost făcută cu doar câteva ore înainte crimei.

Cevher Toktaş a mărturisit oribila faptă la zece zile după ce fiul său a fost înhumat.
"I-am pus o pernă peste faţă şi am apăsat 15 minute fără să mă opresc. Fiul meu a rezistat un timp. Dar când a încetat să se mişte, am chemat medicii, care nu au bănuit nimic. L-au dus la terapie intensivă, dar după o oră şi jumătate mi-au spus că a murit", a spus Toktaș.

Potrivit sursei citate, polițiștii au început o investigație, iar jucătorul riscă să stea după gratii toată viața.

Foto captură twitter.com.

Image
Image
Image