Un gigant din industria tutunului plăteşte oamenii să renunţe la fumat

Philip Morris, gigantul internaţional din industria tutunului, finanţează o companie de asigurări care încurajează oamenii să renunţe la fumat. Astfel, compania de asigurări Reviti va oferi bonusuri şi reduceri lunare celor care încep să utlilizeze ţigări electronice sau renunţă de tot la fumat, potrivit wall-street.ro, citat de ştiripesurse.ro.
Asiguratorul va oferi poliţe de asigurare de viaţă de la 5 lire sterline pe lună, cu o reducere medie de 2,5% pentru fumătorii care trec la vaping şi 25% discount pentru cei care folosesc iQOS, sistemul electronic de fumat de la Philip Morris, minimum trei luni. 
În plus, persoanele care aleg să renunţe definitv la fumat, pentru cel puţin un an, primesc o reducere de 50%. Producătorul de ţigarete Philip Morris Internaţional vrea ca, în timp, să renunţe la producţia ţigărilor clasice şi le recomanda fumătorilor să folosească în locul acestora opţiuni mai puţin riscante. La începutul lunii, Phillip Morris a lansat campania “An fără fumat” prin care încurajează nefumătorii să nu se apuce de fumat, iar pe cei care fumează să se lase sau să treacă la iQOS.
Potrivit sursei citate, din datele Philip Morris Internaţional reiese că în România sunt circa 5 milioane fumători, țara noastră numărându-se printre primele zece țări din UE după numărul de fumători raportat la populaţie.


 

 

Image
Image
Image