Image

Un ploieștean a creat hărți interactive pentru Ploiești, Câmpina și Plopeni. Cu un singur click poți afla toate detaliile tehnice despre blocul în care locuiești

Un ploieștean a creat hărți interactive pentru Ploiești, Câmpina și Plopeni. Cu un singur click poți afla toate detaliile tehnice despre blocul în care locuiești
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mihai Teoalida este un tânăr ploieștean pasionat, după cum se descrise pe site-ul propriu, de de arhitectură, urbanism, cartografie, geografie, maşinile, desen tehnic în AutoCAD, scris articole şi compus baze de date în Word / Excel. Acesta a reușit să realizeze hărți interactive pentru municipiile Ploiești și Câmpina, dar și pentru orașul Plopeni, în care se regăsește situația blocurilor de locuințe, cu detalii tehnice privind fiecare imobil. Ploieșteanul a adăugat informații privind adresa, numărul blocului, anul construcţiei, numărul de etaje, apartamente şi planul interior.

Odată lansat proiectul, acesta face apel la cetățeni să-l ajute cu actualizarea informațiilor strânse până în prezent.

"O hartă unde dai click pe blocuri şi îti arată adresa stradală, numărul blocului, anul construcţiei, numărul de etaje, apartamente, şi planul interior. Pentru o vizualizare bună folosiţi un calculator, nu telefon.

Un proiect original "Made by Teoalida" unic în România, realizat voluntar pentru toate oraşele de pe raza de 40 km în jurul Ploieştiului, cu plan de extindere către judeţele vecine în viitor. Daţi share şi ajutaţi prietenii cu informaţiile oferite gratuit pe site!

Fiind o muncă manuală, este posibil să îmi fi scăpat câteva greşeli. Daţi click pe blocurile din zona voastră şi raportaţi orice greşeală prin comment sau mesaj privat, orice informaţii suplimentare precum anul exact al construirii sunt binevenite. Numai cu ajutorul dumneavoastră, vom avea o hartă CORECTĂ!" a transmis tânărul ploieștean.

Harta interactivă a municipiului Ploiești poate fi consultată AICI.

Harta interactivă a municipiului Câmpina poate fi consultată AICI.

Harta interactivă a orașului Plopeni poate fi consultată AICI.

 

 

Image
Image