fbpx

Unul dintre condamnații de la Colectiv a fost dat în urmărire. După anunțarea sentinței, nu a mai fost găsit / UPDATE

Unul dintre condamnații de la Colectiv a fost dat în urmărire. După anunțarea sentinței, nu a mai fost găsit / UPDATE

Image
Image

A fost emis mandat european de arestare pe numele unuia dintre cei doi pompieri condamnați, joi, definitiv, în dosarul Colectiv. Antonina Radu nu a fost găsită la domiciliu, după anunțarea sentinței, și nici nu s-a predat. Femeia a fost dată în urmărire.

 

“Faţă de numită RADU ANTONINA Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală a emis MEPI nr. 6253 din data de 12.05.2022, fiind condamnată la 8 ani şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi uzurparea funcţiei”, precizează anunțul publicat pe site-ul Poliției Române, la secțiunea “Persoane urmărite”.

La rândul său, Poliția Capitalei a anunțat că, “având în vedere hotărârea definitivă a Curţii de Apel Bucureşti, în dosarul Colectiv, Direcţia Generală de Poliţie (DGPMB) a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale a pus în aplicare cinci mandate de executare a pedepsei cu închisoarea. O persoană s-a prezentat la sediul unei subunităţi de poliţie, de unde a fost preluată şi încarcerată. Alte trei persoane au fost preluate de la domiciliu, iar după întocmirea formalităţilor necesare, au fost încarcerate", a informat Poliția Capitalei.

Antonina Radu este unul dintre cei doi pompieri de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti care au verificat clubul Colectiv fără a lua măsurile legale în privinţa respectării normelor PSI. Ca și un al coleg de-al său, ea a fost condamnată definitiv, ieri, de Curtea de Apel București, la 8 ani și 8 luni de închisoare.

UPDATE - Femeia a fost depistată în cursul zilei de vineri, se pare că în Republica Moldova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.