fbpx

Mai multe clădiri din Florești vor fi transformate într-un centru social modern

Mai multe clădiri din Florești vor fi transformate într-un centru social modern

Image
Image

Consiliul Județean Prahova a adoptat o hotărâre privind trecerea unor imobile din domeniul public al comunei Florești în domeniul public al judeţului Prahova, pentru derularea unor investiții de interes județean care urmăresc creșterea accesului la infrastructura serviciilor sociale în domeniul asistenței și protecției sociale.

 

Hotărârea se referă la o suprafață de peste 65.000 mp, pe care se află și mai multe construcții, ale Centrului de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică pentru Persoane Adulte cu Handicap Călinești.

“Conform prevederilor art. 286 (3) din Ordonanța de Urgență nr.57/2019 privind Codul administrativ domeniul public al județului este alcătuit din clădirile și terenurile de uz sau de interes județean declarate ca atare prin hotărâre a consiliului județean, dacă nu sunt declarate prin lege ca fiind bunuri de uz sau de interes public național. Consiliul Județean Prahova are în derulare mai multe proiecte în vederea dezvoltării județului Prahova. În acest sens, Consiliul Județean Prahova are ca obiectiv realizarea unor investiții de interes județean care urmăresc creșterea accesului la infrastructura serviciilor sociale în domeniul asistenței și protecției sociale. În vederea realizării acestor obiective de interes județean, Consiliul Județean Prahova intenționează atragerea de fonduri europene în vederea reabilitării și modernizării centrelor în care funcționează Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova”, detaliază documentația atașată proiectului aprobat de CJ.

 Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.