fbpx

Suma incredibilă pe care o plăteşte Prefectura Prhova pentru mutarea Serviciului Permise şi Înmatriculări la mall

Suma incredibilă pe care o plăteşte Prefectura Prhova pentru mutarea Serviciului Permise şi Înmatriculări la mall

Prefectura anunţă că va plăti o chirie modică pentru spaţiul pe care Serviciul Permise şi Înmatriculări îl va folosi la Prahova Value Centre

Image
Image

După ani întregi în care şi-a desfăşurat activitatea într-un spaţiu îngrămădit, Serviciul Permise şi Înmatriculări Prahova îşi va muta sediul, începând de luna viitoare, într-un spaţiu închiriat de la Prahova Value Centre. Prefectura a semnat un contract pe trei ani cu reprezentanţii centrului comercial, reuşind să negocieze o chirie modică.

Prefectura Prahova, care are în subordine Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, a încercat de mai multă vreme să identifice un spaţiu nou, mai generos, pentru mutarea acestei structuri, care până acum a lucrat în spaţii limitate, improprii, la două adrese. Conducerea Prefecturii a negociat cu reprezentanţii centrului comercial Prahova Value Centre, reuşind să obţină un spaţiu la o chirie modică. Potrivit unei precizări transmise miercuri de instituţie, valoarea chiriei este de 98,8 lei pe lună fără TVA, pentru întreaga suprafaţă.

Suma pare absolut neverosimilă, mai ales pentru o chirie aferentă unui mall, unde până şi un spaţiu de câţiva metri pătraţi poate fi extrem de scump. Prefectura dă, însă, asigurări că valoarea nu e pe metru pătrat, ci pe întreaga suprafaţă, de 480 de metri pătraţi. Mai mult, proprietarii mall-ului s-au ocupat şi de compartimentarea spaţiului. Pe lângă chiria suprinzător de mică, Serviciul Permise şi Înmatriculări va trebui să suporte şi utilităţile consumate.

Contractul a fost semnat pe trei ani, cu posibilitatea de prelungire.

"În cadrul Instituţiei Prefectului au fost începute discuții cu privire la necesitatea relocării SPCRPCIV în urmă cu mai bine de cinci ani. Ca atare, încă de atunci, dar şi în ultimul an, Instituţia Prefectului a făcut solicitări către mai multe instituții publice care au în administrare spații care ar putea fi potrivite pentru relocarea întregului serviciu. Răspunsurile nu au fost favorabile, nefiind identificate soluții fezabile sau spații care să corespundă necesităților pe care serviciul le are pentru desfășurarea activității într-un mod unitar şi organizat. Așadar, a fost agreată soluția ca SPCRPCIV să fie mutat în cadrul complexului comercial, care oferă spații generoase pentru desfășurarea activității, locuri de parcare suficiente şi multe alte facilităţi în schimbul unei chirii modice", a precizat Prefectura Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.