fbpx

SC ALGABETH COM SRL

SC ALGABETH COM SRL (titularul proiectului), anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de a nu se supune evaluarii impactului asupra mediului, nu se supune evaluarii adecvate si nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul " Construire cabina poarta-intrare in legalitate; Construire hala depozitare lastre si produse din piatra, plarforme beton si instalatii tehnologice-camera compresor, bazine de decantare si statie filtrare apa", propus a fi amplasat in Comuna Brazi, Sat Negoiesti, Strada Piatra Craiului, nr 11, nr cad 24406 Judetul Prahova (adresa amplasamentului), titular SC ALGABETH COM SRL.

  1. Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova, str. Gh. Gr. Cantacuzino, nr. 306, in zilele de luni-vineri, intre orele 9-13, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmph.anpm.ro.
  2. Publicul interesat poate depune propuneri in ceea ce priveste continutul raportului privind impactul asupra mediului la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Prahova.

Comentariile/Observatiile/Propunerile publicului interesat se pot inainta pana la data de 17.06.2022, in termen de 10 zile de la data afisarii prezentului anunt.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!   

Anunturi diverse

Anunturi de mediu

Publish modules to the "offcanvas" position.