fbpx

Bogdan Toader, după oprirea apei calde în Ploieşti: "Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!"

Bogdan Toader, după oprirea apei calde în Ploieşti: "Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!"

Image
Image

Preşedintele PSD Prahova, deputatul Bogdan Toader, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, susţine că existau soluţii tehnice astfel încât lucrările planificate la CET Brazi să nu pericliteze alimentarea cu apă caldă a ploieştenilor şi le solicită autorităţilor judeţene şi celor locale să tranşeze această situaţie fără precedent.

"Aveți soluții! Furnizați apă caldă în casele ploieștenilor! Am asistat, în ultima săptămână, la criza generată de întreruperea furnizării apei calde în sistem centralizat în peste 50.000 de apartamente din Ploiești! Declarații contradictorii, ironii penibile, plângeri penale! Ploieștenii nu sunt interesați de acest spectacol grotesc, ci vor să aibă, în anul 2022, apă caldă la robinet! Și o puteți face, dacă vă pasă! Aveți la îndemână soluțiile, pe care, din motive obscure, nu doriți să le puneți în practică!", a afirmat Bogdan Toader, preşedintele PSD Prahova, într-un mesaj publicat marţi.

Bogdan Toader: "Mai sunt şi alte surse, care funcţionau fără probleme"

Ca fost preşedinte al CJ Prahova până în toamna lui 2020, Toader susţine că la nivelul CET Brazi existau mai multe variante pentru a asigura continuitatea serviciului, inclusiv prin folosirea cazanelor 5 şi 6, la care de regulă se apelează doar pentru sezonul rece. "Nu numai CAF-ul care are nevoie de reparații există la CET Brazi, ci mai sunt și alte surse de producere a apei calde, care funcționau fără probleme la predarea acestora de către fostul operator! De exemplu, cazanul nr. 6 poate fi utilizat pentru producerea agentului termic până la 1 septembrie (data la care ar putea deveni funcțional cazanul care necesită reparații) și, dacă se fac anumite verificări, chiar și cazanul nr. 5 ar putea fi operat! Pentru asta, însă, este nevoie de puțină implicare! Simplul anunț al rezilierii contractului încheiat în 9 mai 2022, de ADI Termo Prahova, care poartă semnătura președintelui Asociației, Iulian Dumitrescu, nu rezolvă problema! Sunteți obligați să tranșați această situație fără precedent în ultimele decenii, în Ploiești!", a mai afirmat preşedintele PSD Prahova.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.