Cătălina Bozianu: "Propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie și pentru stimularea turismului pe Valea Prahovei și Valea Doftanei"

Cătălina Bozianu: "Propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie și pentru stimularea turismului pe Valea Prahovei și Valea Doftanei"

Președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu, candidatul care deschide lista propusă de organizația județeană pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie, anunță unul dintre obiectivele majore ale formațiunii politice și, în special, ale reprezentanților PMP din județ.

Cătălina Bozianu atrage atenția asupra impactului pe care criza Covid-19 l-a avut asupra sectorului HoReCa și care sunt resimțite puternic de Prahova, al doilea județ din România, ca dezvoltare turistică. "Partidul Mișcarea Populară susține că nota de plată a pandemiei nu trebuie plătită doar de unii și că statul nu trebuie să-i pedepsească pe cetățeni pentru propria incompetență. Încă din luna iunie, am depus, ca deputat în Parlament, o declarație politică prin care atrăgeam atenția asupra situației dramatice în care se află HORECA în Prahova, al doilea județ ca dezvoltare turistică din România, din cauza prelungirii măsurilor anti-pandemie. În programul nostru pentru România și pentru Prahova, propunem măsuri de compensare a pierderilor generate de pandemie întreprinzătorilor din domeniul HORECA", a anunțat deputatul Cătălina Bozianu, candidat din partea PMP Prahova pentru un nou mandat în Parlamentul României.

De asemenea, aceasta anunță formațiunea politică "susține stimularea și promovarea turismului prahovean, precum și dezvoltarea infrastructurii care permite creșterea acestuia, atât pe Valea Prahovei, cât și pe Valea Doftanei. Pentru că suntem prahoveni ca tine, care țin cu tine. Și pentru că vrem să mișcăm România și Prahova către un viitor mai bun", transmite președintele PMP Prahova, Cătălina Bozianu.

 

(P)

 

Image
Image
Image
Image
Image