Fostul lider PLUS Prahova, reacţie după protestul lui Poliţeanu: "Un circ electoral"

Fostul lider PLUS Prahova, reacţie după protestul lui Poliţeanu: "Un circ electoral"

Fostul consilier judeţean şi preşedinte Plus Prahova Marius Fenichiu a criticat în termeni duri gestul făcut de fostul său coleg de alianţă Mihai Poliţeanu, preşedintele organizaţiei judeţene a Uniunii Salvaţi România, care şi-a deşertat tomberoanele de gunoi în faţa sediului Rosal. A fost un "circ" făcut de dragul audienţei, reclamă Fenichiu.

"Nesimţirea USR Prahova nu are limite! Au dus gunoiul de acasă şi l-au aruncat pe domeniul public, invocând un protest, căutând în realitate senzaţionalul, pentru a apărea în media şi în atenţia opiniei publice, gestul lor fiind în realitate un circ, aşa cum fac de obicei, pentru a se mai vorbi puţin despre ei în această perioadă electorală de dinaintea alegerilor locale", a declarat, într-un mesaj public luni pe Facebook, Marius Fenichiu, îndepărtat de la conducerea Plus Prahova la finalul anului trecut, după o perioadă de tensiuni în negocierile din interiorul alianţei locale cu USR-ul.

"Este evident că ROSAL nu îşi face treaba pentru care încasează o grămada de bani de la municipalitate, dar dacă aceşti circari cred că vor câştiga susţinerea ploieştenilor aruncând gunoiul pe stradă, sunt mai proşti decât par. Să vă fie ruşine USR Prahova! Prahovenii şi ploieştenii nu asta aşteaptă de la politicieni care vor să conducă administraţia prahoveană şi ploieşteană", a mai afirmat Marius Fenichiu.

Image
Image
Image
Image
Image