PMP a votat pentru o alianță cu USR şi Forța Dreptei

PMP a votat pentru o alianță cu USR şi Forța Dreptei
Colegiul Naţional al PMP a votat, duminică, pentru crearea unei alianţe cu USR şi Forţa Dreptei, în perspectiva alegerilor din 2024 (Foto: Arhiva Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Alianță între USR, PMP și Forța Dreptei. La propunerea Consiliului Executiv Național, Colegiul Național al Partidului Mișcarea Populară a votat, duminică, pentru crearea unei alianțe cu USR şi Forța Dreptei, în perspectiva alegerilor din 2024.

Decizia a fost votată cu unanimitate de către structura națională de conducere a PMP, iar președintele Eugen Tomac a fost mandatat să reprezinte formațiunea în relația cu cele două partide, a anunțat conducerea PMP într-un comunicat de presă.

USR, PMP și Forța Dreptei vor să creeze „Polul de dreapta”

„În ciuda încercărilor de a destructura acest partid, PMP nu a dispărut și nu va dispărea. Am trecut printr-o perioadă plină de atacuri fără precedent, din foarte multe direcții, dintr-un raționament simplu: PMP există, într-o scenă politică în continuă schimbare. Nici PSD și nici PNL nu mai sunt ce au fost, dar noi am rămas o constantă. O alianță de dreapta este singura soluție pentru România. Este un proiect curat, un proiect corect, un proiect care oferă românilor o variantă echilibrată la ceea ce ne oferă alianța neputinței, formată din cele două partide de la guvernare”, a declarat președintele PMP, eurodeputatul Eugen Tomac, conform unui comunicat de presă al formațiunii.

Această alianță discutată de reprezentanții USR, PMP și Forța Dreptei vine în contextul în care, în 2024, în România sunt programate patru rânduri de alegeri, mai precis europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Image