fbpx

Roberta Anastase intervine în disputa privind Parcul Municipal Vest: “După realizarea investițiilor, parcul se întoarce în patrimoniul Ploieștiului”

Roberta Anastase intervine în disputa privind Parcul Municipal Vest: “După realizarea investițiilor, parcul se întoarce în patrimoniul Ploieștiului”

Image
Image

Roberta Anastase, senator de Prahova și președinte PNL Ploiești, critică poziția primarului Andrei Volosevici, în contextul discuțiilor privind cedarea a zeci de hectare din Parcul Municipal Vest către Consiliul Județean Prahova. Conducerea CJ și-a exprimat intenția de a derula, pe acel teren, o serie de investiții, în timp ce primarul Ploieștiului face aluzie, în cel mai recent mesaj pe acest subiect, că proiectele anunțate ar putea masca o afacere imobiliară.

“Va rog sa imi scuzati indrazneala de a scrie aceste randuri, dar ele reflecta ceea ce simt. In plus, cred ca port responsabilitatea de a-l fi ales si sustinut pe Andrei Volosevici  ca primar, atat in primul mandat cat si in cel de acum. De aceea simt nevoia sa explic o serie de lucruri care se intampla!

Despre Ploiesti-episodul 1

Pana in acest moment m-am abtinut, cu greu, sa imi exprim parerea cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere administrativ in Ploiesti pentru ca eu am crezut ca solutiile trebuie gasite in echipa si cetatenii trebuie sa vada doar rezultatele.

Din pacate, la scurt timp dupa alegeri primarul ales al PNL a optat sa se departeze de echipa care l-a sustinut pana la a rupe total legaturile cu noi. Din nefericire, ploiestenii sunt cei care sufera.

Am citit multe comentarii ale ploiestenilor socati de diferenta dintre primul mandat al primarului Volosevici si dezastrul din acest mandat.

Explicatia este tocmai aceasta. In primul mandat Andrei Volosevici a acceptat tot sprijinul echipei din care facea parte constient fiind de imensa responsabilitate pe care a primit-o prin votul oamenilor. In acest mandat, procentul foarte mare cu care a castigat l-a facut sa gandeasca ca un veritabil “suveran” al Ploiestiului “indreptatit” sa dispuna dupa bunul plac de vietile oamenilor.

De aici si pana la momentul in care s-a transformat intr-un “Nero de Ploiesti” nu a fost decat un pas!

In loc sa se ocupe de dezvoltarea Ploiestiului care avea deja semnate proiecte de peste 180 milioane de euro, Volosevici a optat sa ofere oamenilor un permanent circ (discursuri incoerente, conferinte de presa fara numar, razboaie permanente cu toata lumea).

Rezultatul: mare parte din fonduri sunt astazi pierdute!

In loc sa conduca eficient primaria a ales sa nu plateasca facturile la incalzire si apa calda si, astazi, ploiestenii tremura de frig in case. Eu, sincer, nu inteleg ce face cu banii contribuabililor pentru ca in oras nu se vede nimic!

Cea mai recenta “batalie” pe care o poarta actualul primar este pentru Parcul Municipal Vest! Adica, el “iubitorul de Ploiesti” se opune ca nu cumva cineva sa ia parcul si sa fuga cu el in lume!

In realitate, primarul se opune ca in acel parc sa se faca o serie de investitii importante: bazin de inot olimpic, sala pentru competitii sportive cu 16000 de locuri, patinoar, plantarea de vegetatie matura, etc.

Pentru realizarea acestor investitii, Parcul Vest trebuie transferat temporar in patrimoniul PUBLIC al Consiliul Judetean care are deja proiectele aprobate. Dupa realizarea acestor investitii parcul se intoarce in patrimoniul Ploiestiul!

Toate aceste lucruri sunt scrise si asumate in documente publice! Deci unde este problema altundeva decat in capul dnului primar? Mai degraba, cred ca este doar un alt circ ieftin generat pentru a acoperi caloriferele reci ale ploiestenilor.

Ceea ce nu inteleg este de ce ii uraste Volosevici atat de mult pe Ploiesteni? Poate pentru ca l-au votat…”, a transmis Roberta Anastase.

Mesajul liderului PNL vine la o zi după o declarație în care Andrei Volosevici susține că investițiile pe care dorește să le realizeze Consiliul Județean Prahova la Parcul Municipal Vest pot fi făcute și în parteneriat cu Municipiul Ploiești, fără cedarea obiectivului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.