Un consilier local PSD s-a alăturat echipei lui Andrei Volosevici: "Îmi doresc ca Ploieştiul să redevină un oraş de frunte"

Un consilier local PSD s-a alăturat echipei lui Andrei Volosevici: "Îmi doresc ca Ploieştiul să redevină un oraş de frunte"

Anunţat drept viitorul candidat al PNL pentru Primăria Ploieşti, fostul primar Andrei Volosevici atrage în jurul său tot mai mulţi oameni, într-o "construcţie" în care a promis "mai puţină politică şi mai multe proiecte". Consilierul local Sanda Dragulea, de la PSD, a anunţat public, miercuri, că s-a alăturat acestei echipe.

Anunţul a fost publicat miercuri de consilierul municipal, pe pagina personală de Facebook. "Astăzi am decis să fac un pas important pentru activitatea mea politică şi administrativă. Pentru că îmi doresc ca Ploieştiul să redevină un oraş de frunte, din toate punctele de vedere, am ales să intru în echipa celui care a demonstrat că acest lucru se poate realiza: Andrei Volosevici. Cred în schimbarea în bine a oraşului şi a judeţului nostru, mă voi lupta pentru asta, iar decizia de a susţine echipa Andrei Volosevici - Iulian Dumitrescu vine ca o consecinţă firească a dorinţelor mele", a declarat Sanda Dragulea.

Aflată la al doilea mandat consecutiv în forul legislativ ploieştean, ambele câştigate după ce a candidat din partea PSD, Sanda Dragulea controlează o firmă care oferă servicii de administrare pentru asociaţiile de proprietari, ceea ce, în teorie, o poate face foarte valoroasă într-o campanie electorală - cel puţin în varianta clasică de campanie, de dinainte de creşterea substanţială a accentului pus pe reţele sociale şi online - dar, prin rolul administratorului, o poate face valoroasă şi după alegeri pe linia de asigurare a unei comunicări între autorităţi şi asociaţiile de locatari.

 

Image
Image
Image