VIDEO 🎦 AUR își prezintă în Ploiești și Câmpina candidații la alegerile europarlamentare

VIDEO 🎦 AUR își prezintă în Ploiești și Câmpina candidații la alegerile europarlamentare
AUR își prezintă joi, în cadrul unei caravane organizate în Ploiești și Câmpina, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare din 2024 (Foto: Telegrama)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

AUR își prezintă joi, în cadrul unei caravane organizate în Ploiești și Câmpina, o parte dintre candidații la alegerile europarlamentare de anul viitor, în frunte cu Ramona Bruynseels, Monica Iagăr și Gheorghe Piperea.

Sub titlul „Patrioți în Europa”, caravana formațiunii politice poposește în centrul municipiului Ploiești între orele 10.00 și 13.00, apoi merge la Câmpina, în parcarea de la intersecția dintre Bulevardul Carol I și Strada Oituz. Cu această ocazie, reprezentanții formațiunii politice își prezintă candidații la alegerile europarlamentare din iunie 2024 și discută cu oamenii despre problemele comunităților locale.

Printre candidații prezenți la această acțiune se numără Ramona-Ioana Bruynseels, fost candidat la alegerile prezidențiale din 2019, avocatul Gheorghe Piperea, profesor la Universitatea de Drept, și fosta atletă Monica Iagăr. Deputatul Adrian Axinia, singurul parlamentar al AUR în Prahova, se numără și el pe această listă pentru europarlamentare. De asemenea, printre candidații prezenți joi în Prahova s-au mai numărat Simona Petcu, Silviu Gurlui, Elena Năstăsoiu și Felicia Akkaya.

AUR își prezintă în Prahova candidații la alegerile europarlamentare din 2024

„În luna noiembrie am început o campanie în care prezentăm candidații la europarlamentare în toate județele. Această campanie se va încheia pe 1 Decembrie la Alba Iulia. Suntem singurul partid politic care prezintă în mod transparent candidații și vom sta de vorbă cu oamenii, să aflăm problemele, să identificăm soluții și să ne cunoască în același timp. Din punctul nostru de vedere, avem cea mai bună listă de candidați la europarlamentare, avem oameni care au făcut ceva la viața lor, avocați, doctori, ingineri, profesori universitari. Este un lucru care nu s-a întâmplat la celelalte partide”, a afirmat deputatul de Prahova Adrian Axinia.

La rândul ei, Ramona-Ioana Bruynseels a punctat faptul că AUR și-a stabilit candidații pentru alegerile europarlamentare încă din luna iulie, cu aproape un an înainte de alegerile prorpiu-zise, programate pe 9 iunie 2024.

2024 va fi un an cu patru rânduri de alegeri în România. După europarlamentare, vor mai fi programate alegeri locale, parlamentare și prezidențiale.

Image