fbpx

PNŢCD: Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România - UPDATE

PNŢCD scrie pe Facebook că reţeaua socială a prejudiciat alegerile. Se solicită guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă, pentru ca Mark Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii.

"Protest împotriva Facebook. Aceste alegeri au fost prejudiciate de reţeaua de socializare Facebook. Aşa cum Paul Hitter a declarat în urmă cu câteva minute pe Antena 3, că este blocat de Facebook înainte de evenimente importante, tot aşa mai mulţi ţărănişti au fost blocaţi pentru că au dat share unor mesaje politice ale lui Aurelian Pavelescu", scrie pe pagina de Facbook a formaţiunii.

PNŢCD acuză rețeaua de socializare că "tolerează limbajul vulgar şi îndemnurile la violenţă ale reprezentanţilor altor partide".

"Solicităm guvernului Dancilă să ia măsuri pentru blocarea accesului la Facebook în România iar parlamentului să facă o comisie de anchetă. Zuckerberg să vină în România să dea explicaţii. Facebook câştigă mulţi bani de pe urma utilizatorilor români, dar nu acordă nici o atenţie pieţei din România. Considerăm acest comportament al companiei în cauză că fiind inacceptabil", spun ţărăniştii în postarea de pe Facebook.

UPDATE
Președintele PNȚCD Aurelian Pavelescu susține, tot într-o postare pe Facebook, că pagina PNȚCD care anunța că formațiunea cere Guvernului Dăncilă blocarea Facebook în România este una falsă și că el nu a solicitat niciodată așa ceva.
"FAKE NEWS! Este voba despre o pagina falsă, nu am cerut niciodată așa ceva! (..) PNȚCD a devenit ținta atacurilor mizerabile, fără scrupule! Mă întreb dacă această dezmințire va fi preluată de cineva, probabil nu!", a scris Aurelian Pavelescu, pe Facebook.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.