Şofer, fără permis, prins pe Autostrada Soarelui, după o urmărire cu focuri de armă

Şofer, fără permis, prins pe Autostrada Soarelui, după o urmărire cu focuri de armă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii Brigăzii Rutiere au încercat să oprească un şofer, în noaptea de marţi spre miercuri, pe străzile Capitalei, dar acesta a accelerat şi-a continuat drumul.

Potrivit MEDIAFAX, oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului pe Calea Văcăreşti. Urmărirea a continuat pe Şoseaua Mihai Bravu, pe Bld Camil Ressu, până la intersecţia cu Bld. Liviu Rebreanu, unde poliţiştii au reuşit să depăşească maşina urmărită. Unul dintre poliţişti a coborât din maşina Poliţiei pentru a-l imobiliza pe şofer, dar acesta a demarat şi a lovit autospeciala.

Poliţistul a tras 4 focuri în plan vertical şi unul în direcţia roţilor maşinii, după care a continuat urmărirea, împreună cu mai multe echipaje ale poliţiei rutiere.

În cele din urmă mașina a fost oprită pe Autostrada Soarelui.

Potrivit sursei citate, șoferul a fost dus la sediul Brigăzii Rutiere. S-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 33 de ani este din județul Ilfov și nu posedă permis de conducere. Acum el este cercetat pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image