fbpx

O femeie a murit de COVID-19 la Spitalul Universitar Bucureşti, unde mai fusese internată de două ori în ultima lună

O femeie a murit de COVID-19 la Spitalul Universitar Bucureşti, unde mai fusese internată de două ori în ultima lună

Image
Image

Alertă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde o femeie a murit din cauza noului coronavirus, la finalul lui martie, după ce pe parcursul aceleiaşi luni mai fusese internată de două ori, în două secţii distincte ale unităţii medicale!

Pacienta avea 54 de ani şi era cunoscută şi cu alte afecţiuni grave. Potrivit informaţiilor oficiale transmise miercuri de Grupul de Comunicare Strategică, ea petrecuse mai bine de trei săptămâni la Medicină Internă şi la Chirurgie, timp în care nu a prezentat nicio patologie infecțioasă. Încă nu sunt informaţii dacă a contactat virusul înainte sau după prima internare, însă, în oricare dintre variante, anunţarea acestui deces ar putea impune anchete şi o serie de măsuri suplimentare de securitate la nivelul spitalului. De altfel, nu mai departe de marţi televiziunile naţionale de ştiri anunţau că 27 de persoane au fost testate pozitiv pentru COVID-19 la Spitalul Universitar din București. Este vorba despre 17 cadre medicale și 10 pacienți.

Externată pe 26 martie, ea s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe în noaptea de 29 spre 30 şi a murit la mai puţin de o oră de la revenirea în spital, a mai transmis Grupul de Comunicare Strategică. În statistica nemiloasă, ea a devenit, astfel, "decesul 83", dintr-un total de 85 anunţate oficial până la această oră.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.