fbpx

O tânără a fost înjunghiată mortal de iubit, sub ochii fetiței ei de 4 ani. Agresorul este căutat de Poliție

O tânără a fost înjunghiată mortal de iubit, sub ochii fetiței ei de 4 ani. Agresorul este căutat de Poliție

Image
Image

O tânără de 23 de ani a fost înjunghiată, astăzi, de iubitul ei, în curtea casei, din cartierul Militari. Scenele de groază s-ar fi petrecut pe fondul unui conflict între cei doi, iar la scenă ar fi asistat și fetița victime, în vârstă de numai 4 ani, potrivit Antena 3. Imediat, individul a fugit de la locul faptei, în prezent fiind căutat de Poliție.

"Astăzi, prin apel 112, Poliția Capitalei a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, de 23 de ani, a fost agresată , în locuință, de către concubinul ei. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, precum și echipaj de prim ajutor. Femeia de 23 de ani prezenta mai multe leziuni și în pofida eforturilor medicilor, a fost declarat decesul. La fața locului cercetările sunt efectuate de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști ai Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii situației de fapt.

De asemenea, sunt efectuate verificări în vederea depistării bărbatului.

Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor", a anunțat Poliţia Capitalei.

 

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.