Doi tineri din Cugir au furat mai multe găini. Nu au știut cât de valoroase erau și le-au vândut pe bani puțini

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Polițiștii din Cugir au reținut doi tineri din Cugir care ar fi sustras găini în valoare de 2.500 de lei. Potrivit alba24.ro, tinerii nu sunt la primele fapte penale, aceștia fiind cercetați, în mai multe dosare, pentru furturi.

La data de 25 noiembrie 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Cugir au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de doi tineri, de 25 și 18 ani, ambii din Cugir, cunoscuți cu antecedente penale, care sunt cercetați pentru furt calificat.

Ultimul furt săvârșit de cei doi ar fi fost comis, împreună cu un minor de 17 ani, din Cugir, la începutul lunii noiembrie 2019, când ar fi pătruns în ferma unui femei din oraș și ar fi furat 7 găini din rasa Brahma, a căror valoare a fost estimată la 2.500 de lei.

Ulterior, tinerii ar fi vândut păsările unui cetățean din Cugir, contra unei sume modice de bani.
Unul dintre tinerii reținuți este cercetat, sub control judiciar și a fost și reținut, pentru mai multe furturi din societăți comerciale și din auto, săvârșite de la începutul anului 2019, iar în anul 2018 a fost reținut de două ori, tot pentru furt.

Celălalt tânăr a mai fost reținut, în anul 2018, tot pentru fapte de furt. Cei doi vor fi prezentați magistraților, pentru dispunerea măsurilor legale.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image