În arest, mai ceva ca la hotel. Uite cum arată arestul IPJ Alba, după lucrări de modernizare de peste 500.000 de euro!

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Dacă nu ar fi gratiile de la ferestre, Centrul de Arest Preventiv Alba te-ar putea face să crezi că eşti într-un hotel cu multe stele: camere spaţioase, cu mobilier nou, aer condiţionat şi televizoare, instalaţia electrică a fost complet refăcută, la fel şi băile, iar în curtea instituţiei au fost montate aparate de gimnastică.

Lucrările s-au desfăşurat în perioada 2018-2019 şi au vizat înlocuirea instalaţiei electrice, a sistemului de iluminare şi a sistemului de distribuire a semnalului TV, fiind instalat şi sistem de radioficare, relatează Digi 24. De asemenea, a fost refăcut sistemul de canalizare.

Totodată, au fost renovate camerele de deţinere şi au fost recompartimentate, suprafaţa a fost mărită, iar în interiorul acestora s-au amenajat spaţii destinate activităţii igienico-sanitare care cuprind duş, cadă de duş, chiuvetă, vas de WC, oglindă şi ventilator. În fiecare cameră au fost instalate aparate tv şi aparate de aer condiţionat.

De asemenea, în urma lucrărilor de reabilitare au fost amenajate un club, un cabinet medical, precum şi o cameră în care se poate acorda dreptul la vizită intimă.

Vezi VIDEO pe digi24.ro!

Image