Image

Panică la Spitalul Județean din Botoșani. Un pacient a venit la Cardiologie cu pistol și briceag

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Miercuri dimineață Poliția a fost anunțată prin apel la 112, cu privire la faptul că asupra unui bărbat de 70 ani, internat pe secția de Cardiologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani au fost găsite un pistol cu bile și un briceag, acestea fiind depozitate într-un dulap din salon.

Sesizarea a fost făcută chiar de către fiica acestuia care a și descoperit armele.

Potrivit stiri.botosani.ro, bărbatul este originar din Vatra Dornei, venit în vizită la un frate, în județ. Pacientul nu a provocat scandal și nu s-a folosit în vreun fel de armele respective. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe luni seară, după ce i s-a făcut rău, în baza unor afecțiuni cardiace cronice.
La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și jandarmi, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment.
Dorneanul apare în baza de date cu o afecțiune psihotică, potrivit cadrelor medicale. El suferă de o boală pe linie de demență mixtă încă din luna martie a anului 2006, fiindu-i administrat tratament prescris de către medicii unei clinici de specialitate din București, însă permisul de port armă nu i-a fost anulat.

„Până la acest moment a fost luată măsură ridicării armei în cauză, pistol neletal, dar supus autorizării. Bărbatul a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea regimului armelor, cu sancțiunea complementară a anulării permisului de port armă pentru o perioadă de 2 ani”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, potrivit sursei citate.

Credit foto stiri.botosani.ro.

Image
Image