fbpx

Protestatarul Cristian Dide a trimis două colete cu droguri la DIICOT

Protestatarul Cristian Dide a trimis două colete cu droguri la DIICOT

Image
Image

Protestatarul Cristian Dide a procurat canabis din afara ţării, dar şi din România şi a trimis două colete cu droguri la sediile DIICOT - Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

Luni dimineaţă, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat nouă percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov şi Călăraşi şi în Bucureşti, la sediile unor societăţi comerciale (magazine) şi la locuinţele unor persoane fizice suspectate de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc (canabis şi produse cu conţinut THC).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, o persoană a procurat din afara ţării, dar şi de pe teritoriul României cantităţi de canabis pe care le-a deţinut şi distribuit prin intermediul unor societăţi de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub formă de colete, către DIICOT - Structura Centrală şi Serviciul Teritorial Iaşi.

Surse judiciare au declarat că persoana respectivă este protestatarul Cristian Dide.
De altfel, Cristian Dide s-a exprimat public în mai multe rânduri pentru legalizarea consumului de canabis în România.
În urma percheziţiilor efectuate, au fost ridicate produse şi substanţe, susceptibile a face parte din categoria drogurilor.
La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi vor fi conduse, în vedere audierii, trei persoane.

Foto ilustrativ, paginiromanesti.ca.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.