Un fost polițist din Iași a obținut ordin de protecție împotriva soției sale, după care ar fi omorât-o

crima politist de frontiera prisacani
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un fost polițist de frontieră și-ar fi omorât soția împotriva căreia ceruse ordin de protecție, deși femeia era cea agresată frecvent. Inițial, individul a sunat la 112 și a anunțat că și-a găsit soția fără suflare.

 

 

Detaliile tragediei petrecute pe 16 august, la Prisăcani, a fost prezentate de Bună Ziua Iași, care citează cunoscuți ai  familiei, dar și surse din anchetă.

Anul trecut, în 2020, individul a cerut un ordin de restricţie împotriva soţiei, cerând să fie protejat de presupusele agresiuni ale soţiei. Cei doi s-ar fi despărțit cu doi ani în urmă, s-ar părea că din cauza infidelității acestuia. Sursa citată scrie însă că în familia cu pricina au mai avut loc episoade de violentă, bărbatul având un comportament violent cu propria soţie.

Acum două zile, individul a sunat la 112 și a anunțat că a găsit-o pe femeie moartă, în casă, când a mers la locuința ei pentru a le da de mâncare câinilor pe care-i ținea acolo. BZI.ro scrie că, dacă iniţial, agentul nu a recunoscut faptele, ulterior acesta ar fi afirmat în fața anchetatorilor că a omorât-o pe femeie.

Cei doi aveau doi băieți, ambii polițiști de frontieră în prezent.

Sursa foto: bzi.ro

Image