fbpx

Un primar a făcut sex în primărie cu două minore aduse de un proxenet, una dintre ele direct de la şcoală

Image
Image

Primarul comunei ieşene Mogoşeşti-Siret a dat o declaraţie în calitate de martor într-un dosar penal de trafic de minori, în care a recunoscut că a făcut sex cu două minore ce erau traficate, chiar în sediul instituţiei publice.

Informaţia explozivă apare în dosarul în care mai mulţi proxeneţi periculoşi din zona oraşului Paşcani sunt judecaţi pentru trafic de carne vie, informează Adevărul. Proxeneţii sunt acuzaţi că ar fi racolat şi obligat să se prostitueze 12 fete, unele dintre ele minore, faptele având loc în perioada 2007-2009. Numele primarului din Mogoşeşti-Siret, Damian Butnariu, în funcţie din 2004 până în prezent, a ajuns la anchetatori pentru prima dată când o fată de 17 ani, pe nume Diana, între timp căsătorită, a formulat o plângere împotriva proxenetului Adrian Buduroi, pe care îl acuza că a răpit-o, atât pe ea, cât şi pe sora sa, mai notează sursa citată.

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei din 2019, prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare, mai notează Adevărul. Sentinţa nu este definitivă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.