fbpx

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, dat în urmărire generală după ce a fost condamnat

Ionel Arsene, preşedintele CJ Neamţ, dat în urmărire generală după ce a fost condamnat

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost dat în urmărire generală în toată Europa de către Poliţia Română, după ce a primit o condamnare definitivă la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de influenţă

Image
Image

Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a fost dat în urmărire generală în toată Europa de către Poliţia Română, după ce a primit o condamnare definitivă la 6 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de influenţă. Acesta se alătură, practic, listei de politicieni ajunşi pe lista „Most Wanted”.

Ionel Arsene, președintele CJ Neamț, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Brașov la 6 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru trafic de influenţă, într-un proces început în urmă cu cinci ani, informează Digi24. Pe fond, acesta primise iniţial o pedeapsă de 8 ani.

Preşedintele CJ Neamţ, dat în urmărire generală în Europa

Potrivit unor surse citate de Digi24, acesta ar fi plecat în Italia în urmă cu aproximativ două săptămâni, înainte ca judecătorii să pronunțe decizia definitivă în dosarul judecat peste cinci ani.

Arsene a fost condamnat într-un dosar în care fusese acuzat că ar fi luat bani pentru a interveni, în 2013, la conducerea Agenției Naționale de Integritate pentru a îndeparta din funcție un rival politic, mai notează sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.