Medicii militari au preluat Spitalul Suceava

Medicii militari au preluat Spitalul Suceava
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Armata a preluat conducerea Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, joi dimineață.
Un grup de medici militari a început organizarea activității, în vederea repunerii unității medicale pe linia de plutire. Spitalul se confruntă cu mari probleme în ceea ce privește personalul, miercuri fiind prezenți la muncă doar 340 de angajați, din totalul de 1.500.

Potrivit Monitorul de Suceava, în orele următoare se va finaliza situația personalului pe fiecare secție în parte și toți angajații valizi vor primi ordin să se prezinte la serviciu. De asemenea, se lucrează încă la trierea testărilor pentru COVID -19, activitate laborioasă deoarece la Suceava nu au fost trimise doar rezultatele probelor recoltate de la angajații Spitalului de Urgență. Când baza de date va fi completă se va ști exact cine trebuie să stea în autoizolare sau carantină la domiciliu și cine este obligat să se prezinte la serviciu.

Potrivit stirisuceava.net vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Viorel Seredenciuc, desemnat să îndeplinească temporar atribuțiile de președinte, a semnat, joi, documentul prin care ia act de demisia dr. Florin Filip din funcția de manager interimar al Spitalului Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava și dispune încetarea contractului. Totodată, a fost semnată și dispoziția de numire în funcția de manager interimar al Spitalului Județean Suceava a colonelului medic Daniel Ionuț Derioiu, director medical și purtător de cuvânt al Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” Brașov. 

Image