fbpx

O femeie din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, ar fi recunoscut că a mai îngropat în curte alți doi prunci

Image
Image

O femeie de 37 de ani, mamă a trei copii, ingineră la o multinațională, a născut pe 9 august, acasă, un băiețel pe care l-a asfixiat într-o pungă.

Potrivit Obiectiv de Suceava, ieri, după ce cunoscuții acesteia au sesizat poliția că femeia pe care o știau însărcinată nu mai are burtă dar nu se știe nimic despre copil, polițiștii au descoperit cadavrul micuțului, ascuns in curte. In timpul audierilor, femeia ar fi recunoscut că, în ultimii ani, ar mai fi ucis doi nou-născuți, îngropându-i apoi. Marti după-amiază anchetatorii săpau în mai multe locuri din curte, încercând să descopere rămășițele pruncilor.

Din datele pe care le dețin anche­ta­­torii, femeia de 37 de ani a născut acasă, în 9 august, singură, neasistată de cadre medicale, un băiat, pe care, ulterior, l-ar fi ucis și ascuns.

Marți după-amiază, anchetatorii s-au reîntors la locuința femeii și au săpat în două locuri din grădină, indicate chiar de femeie, care a fost dusă la fața locului. Din acele zone, criminaliștii au ridicat mai multe probe.
Potrivit sursei citate, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava nu a oferit detalii despre noile probe găsite în gopodăria femeii.

Sursă foto Obiectiv de Suceava.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.