fbpx

Anchetă la Ambulanţa Vaslui: Un medic este acuzat că nu resuscitează pacienţii

Image
Image

Un medic de la Ambulanţa Vaslui este acuzat de colegii săi că ar fi părăsit echipajul în timp ce transporta un pacient de la Bârlad la Iaşi, că nu se prezintă la timp la serviciu, dar şi că uneori nu resucitează pacienţi aflaţi în stop cardio-respirator.

Potrivit MEDIAFAX, reprezentanţii sindicatului Serviciului Judeţean de Vaslui au făcut o sesizare către conducerea instiuţiei şi către corpul de control al DSU. Raportul DSU a fost înaintat Comisiei de Disciplină, ce urmează să stabilească modul în care va fi medicul sancţionat pentru faptele sale.

„Noi am făcut o sesizare unităţii cu unele probleme. După, a fost sesizat şi Corpul de Control al DSU, al domnului Raed Arafat, care a fost la Vaslui, au stat câteva ore, au verificat nişte fişe, unele înregistrări de pe la dispecerat", a declarant Leonte Condurache, liderul de sindicat al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui.

În sesizarea depusă conducerii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui sunt prezentate mai multe situaţii în care medicul nu şi-ar fi îndeplinit sarcinile de serviciu.

Raportul Corpului de Control al DSU a fost finalizat şi transmis conducerii Serviciului Judeţean Vaslui.

„Am făcut raportul şi acum urmează să vedem ce decide Comisia de Disciplină", a declarat Raed Arafat, şeful DSU.

Deşi a fost contactat pentru a explica situaţia, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vaslui a refuzat să dea explicaţii.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.