fbpx

Cinci oferte depuse pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Oradea - Arad

Cinci oferte depuse pentru studiul de fezabilitate al drumului expres Oradea - Arad

Image
Image

Doi ofertanţi unici şi trei asocieri de firme s-au înscris la licitaţia pentru actualizarea şi revizuirea studiului de fezabilitate şi elaborarea proiectului tehnic pentru viitoarea şosea Oradea-Arad.

Valoarea estimată a achiziției pentru servicii de realizare a documentaţiei tehnice este de 42.061.284, 66 lei, fără TVA, informează site-ul aradon.ro. „Prima întâlnire de lucru a Comisiei de evaluare va avea loc mâine, 23.03.2021, începând cu ora 11, la sediul Consiliului Județean Bihor. Până la sfârşitul lunii mai ne propunem să finalizăm procedura de atribuire”, transmite președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan.

Drumul expres Oradea – Arad va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri, asigurându-se astfel conectivitatea cu infrastructura TEN-T existentă, respectiv sectorul Oradea – Borș și Nădlac – Arad –Timișoara.

1 miliard de euro este valoarea estimată a lucrărilor pentru drumul expres Oradea – Arad, investiție care va fi realizată în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul programului operațional specific de transport, mai arată aradon.ro. Potrivit sursei citate, printre firmele care s-au înscris la licitaţie se află şi societatea ploieşteană Irimat Cons, în parteneriat cu Artera Blue SRL şi Studio Corona SRL Civil Engineering.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.