fbpx

Percheziții de amploare după nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritățile au căutat fotografii și înregistrări ce ar putea avea legătură cu evenimentul

Percheziții de amploare după nunta cu 350 de persoane din Bihor. Autoritățile au căutat fotografii și înregistrări ce ar putea avea legătură cu evenimentul

Image
Image

Percheziţii de amploare au avut loc la vila fostului șef adjunct al Poliţiei Bihor, Eugen Boc, în locuinţa cuscrilor săi, la cea a proaspeţilor însurăţei, dar şi la sala Opera Events din Oradea. Potrivit b1.ro, autorităţile au căutat documente, înregistrări, fotografii sau tot ce ar putea avea legătură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Toate aceastea după nunta cu peste 350 de invitaţi oprită sâmbăta trecută.

Echipaje de politişti, coordonaţi de un procuror, au făcut verificari în locuinţele ami mult familii, dar şi în birourile sălii de evenimente în care a avut loc nunta. Autorităţile au căutat documente, înregistrări, fotografii, şi chiar unităţi de calculator. Cam tot ce ar putea avea legatură cu dosarul penal deschis pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Reamintim că mireasa a fost testată pozitiv pentru COVID-19. Tânăra a făcut testul luni, iar în urma rezultatului care a ieşit pozitiv, marţi s-a pornit o anchetă epidemiologică. Starea ei este bună, iar în prezent se află în carantină la domiciliu.

Percheziţiile au fost dispuse în contextul în care organizatorii petrecerii ar fi refuzat să predea lista cu toţi invitaţii. Poliţiştii au fost, astfel, obligati să oprească nunta şi să legitimeze toate persoanele prezente.

Sursă foto b1.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.