fbpx

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a tâlhărit propriul tată

Un bărbat a fost reţinut de poliţişti după ce şi-a tâlhărit propriul tată

Image
Image

Un bărbat de 46 de ani din municipiul Bistriţa a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore după ce şi-a agresat tatăl de 86 de ani şi i-a furat 2.500 de lei, potrivit buletinului de presă al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud citat de AGERPRES.

Tâlhăria a fost comisă marţi seara, în locuinţa bătrânului.

"Aseară, în jurul orei 19,00, un bărbat de 86 de ani, din Bistriţa, a solicitat ajutorul poliţiştilor întrucât, în timp ce se afla în locuinţă, a fost agresat de fiul lui în vârstă de 46 de ani, care i-a sustras o sumă de bani, după care a plecat. În urma măsurilor întreprinse, în jurul orei 20,50, a fost depistat pe o stradă din Bistriţa de către un echipaj de la Ordine Publică şi condus la sediul Poliţiei pentru audieri. La controlul corporal, asupra lui a fost descoperită suma de 2.500 de lei, care a fost restituită păgubitului", se arată în comunicat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale. Potrivit sursei citate, primele investigaţii au arătat că între tată şi fiu a izbucnit un conflict, bărbatul de 46 de ani solicitându-i tatălui său o sumă de bani. Acesta din urmă a refuzat, iar fiul l-ar fi îmbrâncit şi i-ar fi sustras din buzunarul hainei pe care o purta suma de 2.500 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 46 de ani, care va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Imagine cu caracter ilustrativ arad24.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.