fbpx

VIDEO | Un taximetrist nervos a distrus un magazin de băuturi

VIDEO | Un taximetrist nervos a distrus un magazin de băuturi

Image
Image

Scene de groază aseară s-au petrecut, miercuri seara, întrun magazin din Bistrița. Un taximetrist a intrat în magazin și într-o criză de nervi s-a apucat de spart tot ce a întâlnit în cale. A aruncat cu casa de marcat după vânzătoare și chiar ar fi amenințat că dă foc magazinului.

Potrivit Bistrițeanul.ro, bărbatul a fost recunoscut imediat de vânzătoare, acesta fiind un client fidel, așa că nimeni nu se așteptase la ceea e a urmat.

La un moment dat, într-un exces de furie, a luat o sticlă cu băutură, extrem de scumpă, pe care a trântit-o pe jos. Apoi s-a apucat de spart tot ce a prins în mână. Mai mult, a luat inclusiv casa de marcat pe care a aruncat-o după vânzătoare, lovind însă ușa.

La un moment dat, ar fi vrut să dea foc magazinului, dar încercările au eșuat.

În urma apăsării butonului de panică și a apelului la 112 s-au prezentat la magazin agenții de la BGS, dar și echipaje ale poliției municipale și Poliției Locale Bistrița. De la intrarea bărbatului în magazin și până la sosirea primelor echipaje s-au scurs doar 5 minute.

Bărbatul a fost încătușat. Rezultatele testelor pentru consum de alcool sau droguri au ieșit negative. A fost dus ulterior la UPU pentru prelevare de probe biologice. Se pare că taximetristul a ajuns, în cele din urmă la Secția Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență.

Paguba produsă se ridică la câteva zeci de mii de lei. Încă se fac cercetări și calcule. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.

”La data de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani, din Bistrița, ar fi distrus ușa de acces al unei societăți comerciale, și mai multe bunuri din interiorul acesteia. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, iar cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Bistrița” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Paul Rodilă.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 Foto / video Bistriteanul.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.