Închisoare cu suspendare şi muncă la primărie pentru o femeie acuzată de pedofilie

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

O asistentă socială din Cluj acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un copil de 12 ani, pe tot parcursul anului 2017, a primit 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare. Aceasta va trebui să muncească două luni într-o primărie. Decizia este definitivă. 

Ziar de Cluj consemnează faptul că cei doi erau vecini, iar femeia s-a văzut în repetate rânduri cu băiatul, în diverse locații din apropiere. M.M.M., femeia acuzată de întreținerea relațiilor sexuale cu un minor, este de profesie sociolog și lucra la un centru din Cluj-Napoca.  

Potrivit sursei citate localnicii i-au văzut pe cei doi sărutându-se, iar un alt minor, audiat în prezența părinților, susține că i-a văzut pe cei doi întreținând relații sexuale.

Potrivit surselor, minorul a povestit unui psiholog despre cum se întâlnea în diferite locații cu M.M.M. și cum femeia iniția aceste raporturi sexuale. Mai mult, tânărul ar fi încercat să pună în aplicare, poziții sexuale practicate cu M.M.M. și cu o altă minoră, colegă de școală cu acesta.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image