Jandarm fals prins la Cluj de un jandarm adevărat

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Bărbatul purta îmbrăcăminte asemănătoare ţinutei specifice jandarmeriei: jachetă bleumarin, vestă neagră inscripţionată, de care era ataşată o lanternă, centură, bocanci militari şi o şapcă neagră cu emblema României. De asemenea, avea asupra sa şi un telefon mobil la vedere, de care erau conectate câteva fire. 

Potrivit Știri de Cluj, existau înregistrate plângeri din partea unor cetăţeni cu privire la un bărbat având vârsta de aproximativ 30 de ani care susţinea că ar fi jandarm, legitima cetățenii, după care pretindea sume de bani.

Plutonierul major Bogdan Păun, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, l-a observat pe bărbatul care corespundea semnalmentelor unei persoane despre care se cunoştea că folosea o identitate falsă, pretinzându-se jandarm. 

Jandarmul real a pornit  în urmărirea celui suspect, l-a abordat, după care s-a legitimat. Consecutiv, a luat legătura cu dispeceratul unităţii, în vederea trimiterii unui echipaj.  

După sosirea echipajului, persoana suspectă a fost condusă la Secţia 1 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea cercetărilor. 

Susă foto Știri de Cluj: plutonier major Bogdan Păun, în medalion falsul jandarm.

 

Image