fbpx

Coşmarul unei fetiţe, ademenită și violată de doi indivizi

Image
Image

O fetiţă de numai 10 ani a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost acostată de doi necunoscuţi în cartierul Vidin, din Brăila, şi a ajuns într-un apartament unde a fost obligată să întreţină raporturi sexuale. În stare de şoc victima, pusă efectiv în imposibilitatea de a lupta cu nelegiuiţii, a ajuns acasă şi i-a spus totul mamei. Femeia a mers la spital, în toiul nopţii, iar personalul medical i-a acordat îngrijiri medicale copilei. S-a dat alarma la Poliţie și în urma primelor cercetări efectuate de poliţişti, sub coordonarea procurorului, indivizii suspectaţi de comiterea faptei au fost prinşi. Ancheta este însă în curs.

Potrivit obiectivbr.ro, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.00, poliţiştii au primit o sesizare din partea medicilor de la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila. Aceştia au anunţat faptul că, o femeie din municipiul Brăila s-a prezentat împreună cu fiica sa, în vârsta de 10 ani, pentru a fi consultată, susţinând că minora a fost victima unei infracţiuni de viol.
Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că, în cursul zilei de 24 noiembrie, în jurul orei 18.30, în timp ce fetiţa se afla într-un cartier din oraş, ar fi fost acostată de doi bărbaţi necunoscuţi şi ademenită să meargă într-o locuinţă din Brăila. Prin violenţă, ea ar fi fost obligată să întreţină raporturi sexuale cu aceştia.
“La scurt timp de la primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au reuşit să-i identifice şi să-i depisteze pe cei doi tineri, cu vârste de 20 şi 30 de ani, bănuiţi de comiterea faptei, care au fost conduşi la sediul Poliţiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de viol, fiind continuate cercetările, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Imagine cu caracter ilustrativ, debraila.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.